Het toetsen en beoordelen van aanvragen en meldingen

Om een gebouw of ander bouwwerk brandveilig te gebruiken, moet u een aantal maatregelen nemen. Daarbij moet u zich houden aan het Bouwbesluit 2012.

Bij meer risicovolle soorten gebruik moet u bovendien een omgevingsvergunning aanvragen bij de gemeente. Of u moet een gebruiksmelding doen bij de    gemeente.

 
Regelhulp brandveilig gebruik van bouwwerken

Met de regelhulp Brandveilig gebruik van bouwwerken kunt u nagaan of u voldoet aan de wettelijke eisen     voor het brandveilig gebruik van bouwwerken en eventuele bijbehorende open erven en terreinen.   Voor meer informatie: http://ibm.regelhulpenvoorbedrijven.nl/brandveiligheid.   

Aanvragen omgevingsvergunning, activiteit bouwen (brandveiligheid)

Is uw gebouwontwerp brandveilig? Kan het de bouwplantoetsen van de gemeente en brandweer doorstaan? Al in de fase van het voorlopig ontwerp speelt brandveiligheid een rol. Dan al ontstaan kansen voor verantwoorde, slimme ontwerpoplossingen, bijvoorbeeld door de mogelijkheid tot gelijkwaardige veiligheid te onderzoeken.

 

 
Aanvragen omgevingsvergunning, activiteit gebruik en meldingen brandveilig gebruik  

Voldoet een gebouw niet aan de gestelde eisen van brandveiligheid, dan krijgt de gebruiker doorgaans een bepaalde termijn om onveilige zaken aan te passen. Allround Fire Safety adviseert u over de noodzakelijke aanpassingen en begeleidt u bij het traject van aanvraag tot verlenen van de vergunning of melding.    Tegelijkertijd fungeert Allround Fire Safety als intermediair tussen u, de gemeente en/of brandweer

Contact

Carlo Giezen 

Telefoon: 0611738280

E-mail: info@allroundfiresafety.nl 

Adres: Kraggeveenstraat 118, 1441 MK te Purmerend

KvK-nummer: 64856690

BTW-nummer: NL002131022B06

© 2020 Allround Fire Safety

  • Allround Fire Safety
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon